Terhesen kaphatok hitelt?
Mivel a bankok nem jósdák, ezért ők csak a meglévő állapotot nézik, és a hiteligénylést MEGELŐZŐ adatokat.
Ha nem lennél terhes, akkor is kirúghatnának a hitel folyósítása után 1 héttel. Erre nincs garancia. A bank nem is arra ad hitelt, hogy mi lesz.
(amúgy ismerek olyan anyukát (ovis a gyereke), aki elég lusta, és elég rossz alkata van, kb 60-65 kg, és úgy néz ki, mint egy 6 hónapos terhes. Pedig nem terhes. Mert hasra derékra hízik látványosan, máshova nem nagyon. Akkor neki sem adnak hitelt, mert nagy a hasa?????
Igen, ez nyilván benne van, mert pl. egy 20 évre felvett hitel alatt is nagy valószínűséggel teherbe esik az ember vagy akár elküldhetik a munkahelyéről.
Az én esetemben mondjuk kezd egyértelmű lenni (sőt már az), hogy nem csak "hasra hízok", mivel elég vékony testalkatú vagyok.
Jajj, Kérdező, fogd már fel végre, hogy senkit sem érdekel a hasad. Sem itt, sem a bankban.
Úgyhogy talán több szót nem is érdemel, hogy ki hova hízik, vagy mekkora a terhesség alatt a hasa...
A hiteled nem ezen fog múlni, de hogy kaphatsz-e, azt nyilván nem mi fogjuk megmondani, hanem majd a bank. Ezért ott érdemes érdeklődnöd.
Az előző válaszolók sajnos tévednek. Amennyiben egyedül szeretnél hitelt igényelni, akkor bizony nagyon is számít, ha a hitelkérelmet befogadó banki referens meglátja, hogy babát vársz.
Milyen típusú hitelt szeretnél igényelni? Személyi kölcsönt, vagy valamilyen jelzálog alapú hitelt?
Szabadfelhasználású jelzáloghitelt szeretnék. Tartok tőle én is, hogy ebbe "beleköthetnek"...
Kedves utolsó válaszoló! Esetleg van tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!