Felmondott (banki) személyi kölcsön, hitelkártya és A-hitel (kezes és fedezet nélküli) esetén szerintetek tényleg megteheti a pénzintézet behajtócége, hogy az adós munkabérét 100%-ban tiltja, amíg a tartozás meg szűnik?
Figyelt kérdés
A tartozást 1 összegben lehetne már csak megfizetni, de mivel a késedelem miatt khr-re kerültem, nem tudok adósságrendező hitelt felvenni (és ha bank lennék, én sem adnék magamnak, hiszen "rossz " adós voltam). Ingatlanom nincs, de a tartozást elismerem és meg kívánom fizetni. Mi a véleményetek?2010. ápr. 29. 14:05
11/13 anonim válasza:
Dehogyis ! Csak 33%-ig terhelhet bárki. Még a végrehajtó is.
Melyik bank ijesztget ezzel???
12/13 anonim válasza:
Kedves 15.18-as ! ( 04.29.)
Szerintem valami bankos lehetsz,mert olyan elégedetten mondod itt a tanácsokat, és a fenyegetőzést.
Nem zárolhatja minden fillérét, feltéve ha nem ADÓ vagy nem céges hitelről van szó.
amennyiben a munkaadójának küldi el a letiltást, úgy 33%-ban fogja terhelni a netto bérét a munkáltató, mert nincs olyan jogszabály, és nem is lesz, hogy minden filléred elveheti a mocskos bank.
Mivel bank-hatalom van az országban, az apróbetűsben aláíratják veled a halálos ítéleted is, de azért nem eszik olyan forrón.
Fel kell jelenteni őket a PSZÁF-nél, és a bíróságon is.
13/13 anonim válasza:
50%-ot vonhat 2 bank a fizetésedből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!