Valakinek van tapasztalata a K&H bankkal kapcsolatosan? Hitelbírálati idő mennyi?
Alapesetben, ha minden iratot beadtunk, és az ügyintéző azt mondta egy hete, hogy elküldi hitelbírálatra, az átlagosan hogyan alakul. Az első ügyintézőnk egy hetet mondott, a másik többet.. Most már nem tudom visszacsinálni, azért is választottuk őket, mert a mézes madzagot elhúzták előttünk, hogy gyorsak. Van rá esély, hogy ebben a hónapban folyósítanak? Persze ha minden rendben lesz a hitelbírálaton. (Elvileg igen)
Valakinek van ezzel a bankkal kapcsolatban tapasztalata?
Az ügyintéző rögzíti az ügyletet. Oké, h azt mondta, h elküldi bírálatra, de a kh-nál nem minden fiókban van erre külön ember, így a szerencsétlen tanácsadó kell rögzítse (ami egyébként sokszor lehetetlen, mert folyton jönnek az ügyfelek, és egyéb feladatok is vannak). Ezután 2 lépcsőben kerül bírálatra. Ha minden dokumentumot rendben találnak, nem hiányolnak semmit, akkor szerintem esélyes, hogy még a hónapban kifizetésre kerül.
Az egy hetet az ügyintéző nem gondolhatta komolyan :D Az hogy születik egy döntés, hogy a hitel engedélyezhető, nem azt jelenti, hogy egyből, még aznap ki is folyósítják. Utána még jön a szerződésgenerálás, elküldeni az ügyfélnek a szerződést tanulmányozásra (ez azt hiszem 3 nap), időpontot egyeztetni a közjegyzővel+ügyféllel, aláírni, utána jöhet a folyósítás.
"hitelbírálat" csak melléütöttem.
Elméletileg 28-án hívtak fel, hogy elküldik hitelbìrálatra. Nagyon örülnénk, ha jövő héten már lenne egy pozitív döntés. Bár ez a hét két munkanappal rövidebb volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!