Melyik ingatlaniroda hány százalékért dolgozik? Kizárólagosan illetve nem kizárólagosan? Melyek velük kapcs. A tapasztalataitok? Nem árulok zsákbamacskát. Én is ingatlanos vagyok. Nem vagyok szent, de hiéna sem. Szeretném felmérni a szakmát.
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 15:17
11/12 A kérdező kommentje:
A Balla Belvárosnál, ahol dolgozom, jók a tapasztalataim. Persze mi is ingatlanosok vagyunk, de ki van adva, hogy ne áltassuk a vevőket és reális díjakat kérünk. A legolcsóbbat a hálózatok közül.
Balla Ákos nyilatkozatai reálisak és bevállnak.
Ennek ellenére megértem, hogy sokaknak vannak fenntartásaik. Sok az etikátlan kolléga. Ez nekünk ingatlanosoknak is rossz. Minket is égetnek.
2016. nov. 2. 14:21
12/12 anonim válasza:
2010ben dh 6 millás lakásra 700ezret kért. Baromi pofátlanság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!