Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol lehet azt látni, hogy a...

Hol lehet azt látni, hogy a Paypal accountra hogyan kell pénzt utalni?

Figyelt kérdés

K&H-s vagyok, utalni szeretnék a PayPal accountomra. Hogyan lehetne ezt megtenni?

Tudom, megadhatnám a bankkártya, bankszámlaszám adataimat, de ezt nem fogom megtenni. Nem érdekel a netkártya sem, ez érdekel és magyarázkodni sem akarok, hogy miért nem. Elég pénz van a bankkártyámon ahhoz, hogy féljek az elveszítésétől.

2016. okt. 30. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
A te kompromisszumaid mellett sehogy.
2016. okt. 30. 18:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát ha meg kell adnom a pin kódomat is a bankszámlához (márpedig gondolom meg kell hozzá adni), akkor biztosan nem fogom megadni.

Keyloggerek voltak, vannak és lesznek. Mi a garancia arra, hogy fizetett vírusirtóval ne legyenek a gépemen? Semmi.

2016. okt. 30. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Juuuj, be is b*aszna ha a kártya pinkódját kérné. Ilyen netes tranzakciós oldalakon SOHA nem kérik a pinkódodat. De szerintem az is le van írva valahol hogy soha nem is szabad sehol kiadni.

A kártya számát és a hátulján lévő 3 jegyű cvc számot szokták kérni. Esetleg a lejárati dátumot.

2016. okt. 30. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Na jó, de ha ezt a két dolgot megadom, már elég ahhoz, hogy leszedegessen pénzt a kártyáról?

Mert ha igen, akkor egy kártékony progi is ugyanezt megtehetné ezeknek az adatoknak a birtokában....

2016. okt. 30. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel tartsd a pénzed a párnahuzatba varrva. Mert a bankkártyád is elveszítheted vagy ellophatják és akkor megint oda a pénzed.
2016. okt. 30. 19:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez nagyon megoldás...

Inkább azt próbálnám kideríteni, amiről a kérdésem szólt...

Nem vagyok kíváncsi ezekre a párnahuzat jellegű szövegekre...

2016. okt. 30. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyújts valami szolgáltatást, amiért ki tudnak fizetni paypallra. Akkor a bankkártyád kiesik a történetből. Remélem segítettem.
2016. okt. 30. 19:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem segítettél...

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..

Itt van infó róla, csak épp itt nem egészen egyértelműen van minden leírva...

2016. okt. 30. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
PayPalon ott van a Top up menüpont, megadják hogy melyik bankszámlára kell utalni, mit kell a közleménybe írni. Oda utalsz egyet a saját bankszámládról, amelyiknek a neve megegyezik a PayPalon megadott névvel és pár napon belül jóváíródik az összeg a PayPal egyenlegeden.
2016. okt. 30. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!