Mellnagyobbítás hitelkártyás megoldással?
Ha személyi kölcsönre alkalmatlan vagy, akkor nagy valószínűséggel nem fogsz hitelkártyára sem 300 ezer ft-ot kapni - bár nem írtad, mekkora a jövedelmed.
Ha alacsony, akkor lehet, hogy csak 100 ezer ft lesz a hitelkereted, ami meg Neked nem elég...
A hitelkártyának elég borsos (drága) az éves kártyadíja, és a lehető legrosszabb és legdrágább megoldás a vele való készpénz felvétel.
Tegyük fel, megkapod a 300 ezret, felveszed, de csak 15 ezret tudsz első hónapban visszafizetni, akkor a fennmaradó 285 ezer ft-ra igen magas, 30-40% közötti kamatot kell fizetned. Ha teszem azt, mondjuk csak 2 év alatt tudod kifizetni, akkor könnyen előfordulhat, hogy akár a dupláját kell visszafizetned a 2 év alatt...
Én a helyedben inkább összespórolnám rá a pénzt.
Arról most inkább nem írok, hogy a barátnőm hogy járt egy ilyen beavatkozással :-(
5-ös, "sokat segítettél" a kérdezőnek... :-(
Egyszer azt tanultam valakitől: "ha jót nem tudsz mondani valakiről (vagy segíteni), akkor inkább hallgass!"
Bölcs mondás... :-)
6, te aztán sokat segítettél...
LEhet, hogy többre megy azzal, hogy eszébe ne jusson.
"6, te aztán sokat segítettél... "
Még mielőtt lehurrogtál volna, egy másodpercre megnézhetted volna legalább a %-okat - ugyanis a 2-es is én vagyok.
és én is "jeleztem" - a segítésen kívül - hogy nem értek egyet vele - csak lényegesen kulturáltabban, mint Te.
"Azert vagyok alkalmatlan mert 20eves vagyok."
Pontosítsunk: nem azért vagy alkalmatlan kölcsönre, mert 20 éves vagy, hanem azért, mert nincs jövedelmed.
Így a "bankos" sem javasolhatta a hitelkártyát.
Meg ha javasolta, akkor arra válaszolj, hogy miért is nem tőle kérdezed ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!