Mond valakinek ez a noname cég és ez a név valamit? MKK Zrt. (valami faktor és követelés kezelő cég kezdemény) Dr Szabady Attila Endre jogtanácsos
Kizárólag infora lenne szükségem a személyes tapasztalataitok alapján.
Konkrétan nem érhető el a fent megnevezett illető és a telefonos irodában(amit nem illetnék call center jelzővel) is csak össze-vissza magyaráznak, de érdemben nem lehet senkivel beszelni. Tudja valaki hol lehet elérni ezt a jogtanácsost vagy mi ez a cég? A honlapjuk is eleg amatőr meg a tartalma is olyan mintha egy laikust behívtak volna az utcáról és azzal csinaltatták volna meg, ahogy telefonon sem képesek 3 egybefüggő önállóan megfogalmazott gondolatot kimondani.
Azt olvastam a honlapon, hogy elméletileg 2014 óta kezdtek "elmélyülni" a lakossági ügykezelésben, de ahogy látszik a gyakorlatban is nem túl nagy sikerrel. Még így két év után sem bírt egy pici szakmai kompetencia beléjük szorulni.
A jogtanácsosról is amit a neten találtam az csupa negatív kritika és arra panaszkodnak, hogy annyira lehet látni élőben mint körülbelül engem.
Bármilyen info jól jöhet.
Köszi előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!