Miért nem utalták a fizetésemet a folyószámlámra?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a számlaegyenlegemet és nincs átutalva a fizetésem.2016. okt. 6. 10:57
11/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem jön sms értesítés és most nem kellett kivennem pénzt,mert ..... Milliomos vagyok :)
2016. okt. 6. 11:33
12/19 anonim válasza:
Számlaegyenleged milyen dátummal készült?
Megnézted a számládat, mennyi pénz van rajta pl ma?
13/19 A kérdező kommentje:
09.23..án készült és nincsen jóváírás csak terhelés.
2016. okt. 6. 11:39
14/19 anonim válasza:
Látom, áttették a kérdést a GYIK-ból. Akkor nem itt dolgozol.
A visszakérdezésem viszont változatlan. Mi honnan tudjuk? Nem vagy beszélőviszonyban a főnökeiddel?
15/19 A kérdező kommentje:
3 hete éjszakás vagyok és a főnököm ehhez nem tud hozzászólni csak a bérügyesek és ugye nem éjszakáznak és csak tegnap láttam a számlaegyenlegemet.Vlami rendszerproblémáról olvastam,de nem tudom mivel kapcsolatban.Talán a net-bankkal.
2016. okt. 6. 11:47
17/19 anonim válasza:
oké, hogy most két napig gond volt, de te az augusztusi fizetésedről beszélsz, azt meg már szeptember 10-ig utalták..
Most akkor mi is hiányzik???
18/19 A kérdező kommentje:
Elvileg engem ne érint ez az üzemzavar.Talán nem utalta el a fizetésemet a munkáltatóm :( Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2016. okt. 6. 12:08
19/19 A kérdező kommentje:
Hát az augusztusi fizetésem :)
2016. okt. 6. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!