Németországban meik banknál érdemes hitelt felvenni? És milyen iratok kellenek a hitelhez?
Német állampolgárság nélkül nagyon nehéz
németországi ingatlanfedezet nélkül.
Még így is érdekel?
Az elso akkora hulyeseget ir, hogy ne hallgass ra. Nekem is van hitelem, megse vagyok se nemet, en nincs sajat lakasom se. Nekem a Sparkassenal van hitelem, de szerintem a tobbi banknal is kb ugyanezek kellenek:
- bejelentett nemet lakcim (nem art azert, ha nem 1-2 hetes)
- hatorozatlan ideju munkaszerzodes (lehet, hogy valahol adnak hatorozottra is, ezt nem tudom, nekem arra a sparkassenal nem adtak)
- ervenyes szemelyi azonosito okmany
- ervenyes nemet szamlaszam
Megfogjak kerdezni mire kell, es felfognak ajanlani melle mindenfele biztositast, mert ok szeretik bebiztositani a penzuket. Ezekre nyugodtan mondhatsz nemet, bar akkor lehet nem kapod meg annyira konnyen, ez fugg attol mennyire vagy szimpi az ugyintezonek. En spec privat fellelosseg biztositast kotottem melle csaladi csomagban, mert azt jonak tartottam.
Ja megegy:
nem tudom mekkora osszeget szeretnel, de viszonylag rugalmasan, konnyebben megadjak, mint otthon. En megkerdeztem, mi tortenik, ha esetleg nem fizetem. Azt mondta az ugyintezo, 1 havi reszelet nem gond, levonjak a kovetkezovel egyutt. Ha az se megy, kuldenek felszolitast. Ha 3-4 havit nem tudnak levonni, feljelentenek a rendorsegen, es kotelezhetnek arra, hogy visszafizesd az egeszet es megszuntetik a hitelszerzodest. Tehat komolyan kell venni, mert amilyen konnyen megadjak, olyan konnyen be is hajtjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!