Mennyi pénzt kell havonta félretennem 40 éven keresztül ahhoz, hogy utána 20 éven át havi 300 000 Ft nyugdíjat kaphassak, ha a bank a teljes 60 év alatt évi 3 %-os kamatot kínál?
Figyelt kérdés
Előre köszönöm a válaszokat :)2016. szept. 29. 14:47
11/13 anonim válasza:
"Az enyémmel meg a megoldáshoz. Mert én vettem a fáradságot és kiszámoltam"
Nagy segítség, hogy kiszámoltad neki, miből NEM fog tudni megélni. Büszke lehetsz magadra, igyál meg egy kólát!
12/13 Dudok Andrásné válasza:
Lehet számolgatni,de a valóságot leirom és számolj te utána!!Most vagyok 63 éves nő, aki most elmehet 63 évesen nyugdijba.!46 éves munkaiszonnyal 57.075.ft.al.Az utolsó 25 év átlag nettó fizetés 80% a.Előre nem fogod tudni sem a ,sem azt mennyi idő átlagát veszik.Pláne nem,, hogy mennyi lesz a nyugdijkorhatár.Abban pedig biztos vagyok,hogy sokan nem fogják megélni a kort, hisz a mai nyugdujasok 16 évesen keztünk dolgozni a mostani fiatalok többségének 25-30 évesen sincs állandó munkája!!
13/13 anonim válasza:
Én most vagyok 40. 11 évet melóztam a nyugdíjnál, pontosan tudom mi a helyzet ott és mi lesz mire nyugdíjba megyek. A lényeg, hogy nem számítok állami nyugdíjra. Addig próbálok félretenni és valahogy befektetni amennyit csak tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!