Bankkártya igénylésnél lehet az gond ha mondjuk a személyi lejár a következő napokon, de aznap még érvényes?
Én a személyit sohasem hordom magammal, csak a jogsit.
Arra az esetre ha elhagynám vagy ellopják, akkor a személyivel egyszerűbb minden ügyintézés mint nélküle.
Ja a jogsi is megfelel az igazoláshoz.
A párom kártyáját akartuk felvenni nemrég, de nem adták ki neki, mert lejárt a személyi Már majdnem elküldték amikor felvetettem, hogy nem megyünk sehova, adjanak egy meghatalmazást és én majd átveszem helyette. Így is történt és így már kiadták. Ő jelen volt az aláíráshoz, én meg jelen voltam az átvételhez. he he .
2-tes úgy értette, gondolom, hogy a plasztikkárya jogsi. Az is egyenrangú "személyi". Bankban is.
(én se hordok személyit, csak jogsit magammal, hasonló megfontolásból, ahogy fölöttem már írták, ha elvesztem a brifkót, maradjon meg a személyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!