Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP dombornyomott bankkártya...

OTP dombornyomott bankkártya Használható Németországban?

Figyelt kérdés
A hó végén lehet visznek ki párommal és nyitnunk kell deviza számlát..voltam bent tegnap az OTP-ben azt mondták kérdezzek már utána h egyáltalán muszáj-e eurós vagyis azt a dombornyomott bankkártyát csináltatni vagy elfogadják a sima magyar bankkártyát is oda kint? Ja és MasterCard vagy a Maestro ajánlatosabb?Remélem lesz aki tud segíteni...Mert nem nyitnak ott külön bankszámlát erre küldik majd a fizut Euróban!

2016. aug. 4. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Elfogadják a Maestro meg a MasterCard kártyát ott is, mint a civilizált világ jó részén. Nem kell dombornyomott.
2016. aug. 4. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Okés akkor :) Köszönöm szépen a válaszod akkor nem nyitok feleslegesen még 1 számlát :)
2016. aug. 4. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért ne fogadnák el?

A világ bármely pontján (na jó, nyilván a civilizált részen) használhatod a sima OTP-s kártyádat is minden gond nélkül.

Mikor USÁba mentem, csináltattam dombornyomottat, mert állították, hogy előfordulhat olyan bolt, ahol a sima nem lesz elég... De még ott sem találkoztam végül olyannal, ahol ne fogadták volna el.

2016. aug. 4. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

az OTP-ben trollok vagy debilek dolgoznak?

ha euróban kapod a fizetésed, akkor eurós számlát nyiss, de inkább valami normális banknál

olyan, hogy "eurós vagyis dombornyomott" kártya nincs, neked erós számlához egy mastercard ajánlott, hogy ne legyenek váltási költségek

2016. aug. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!