Mennyi idő után látom a netbankban, ha kártyával fizettem?
Sziasztok!
Csomagom jött a mai nap folyamán, aminek az árát bankkártyás fizetéssel egyenlítettem ki a postán. Viszont az a terminál Budapest bankos, én OTP-s vagyok. Tudom, hogy kamatot fog rám számolni a bank. Arra lennék kíváncsi, hogy a netbankon mikor fogom ezt a bankkártyás fizetést látni? Azt látom, hogy leemelték a pénzt, viszont a számlatörténetben még nem látom.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2-3 munkanap mire lekönyvelik, utána látni fogod. Egyébként attól, hogy Budapest Bankos a terminál, nem fognak levonni semmijen díjat (a kamat kifejezést itt nem jól használod).
A régi postás terminálok speciális postai terminálok, amelyek használata postán való készpénz felvételként könyvelődik el, akkor is, ha nem készpénzt veszel fel, hanem befizetsz vagy veszel valamit.
Az újabb postai terminálok ugyan úgy működnek, mint egy bolti terminál, azaz kártyás fizetésként könyvelődik el az ottani kártyás forgalom és így ingyenes a használata. Az új féle terminál meglétéröl egyébként az ablaknál elhelyezett információs táblák tájékoztatnak.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Vásárlás volt. Akkor így megnyugodtam. A netbankon meg majd látom, amikor látom.
Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!