Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor érkezik meg az átutalás?

Mikor érkezik meg az átutalás?

Figyelt kérdés
Foglaltam szobát egy belföldi helyen, és kértek előleget, megadták a folyószámlaszámot, mivel k&h-s folyószámlát adtak meg,így bementem a k&h-ba, majd befizettem készpénzzel az összeget. Az átutalásról kaptam egy A4 es lap méretű, szerintem kivonatot/nyugtát, amin minden fel van tüntetve, az ügyintéző még rá is kérdezett a hely nevére, hogy az e, mert az kapcsolódott a folyószámlához, viszont ez 6 napja történt, és az előleg még mindig nem érkezett meg a recepciós szerint. Mikor érkezhet meg? Mi lehet a baj? Ha nem érkezik meg a foglalás napjáig, akkor mit tegyünk? Nem szeretném ismét kifizetni az előleget..

2016. júl. 23. 23:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A foglalási számunkat nem tüntettük fel, lehet ez a probléma, hogy nem tudják, hogy kitől kapták az összeget? Szóltunk nekik is, hogy az lemaradt, de nem mondtak rá semmit, hogy baj e, vagy nem?!
2016. júl. 24. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy nem tudták beazonosítani, ezért kell utánamenni a dolognak, de ne az ostoba recepcióssal beszélj hanem valami kompetensebb emberrel.
2016. júl. 24. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Te befizettél, de ők valószínűleg utalást vártak. Világosan mondd el nekik, hogy te nem utaltad a pénzt, hanem befizetted az ő számlájukra.
2016. júl. 24. 12:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! A fejleményekről beszámolok majd itt :)
2016. júl. 24. 15:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Nos az a helyzet, hogy még mindig semmi. Elküldtem nekik a fényképet a bizonylatról, annyit írtak, hogy csatolták a képet a foglalásunkhoz, de a pénz még sehol..
2016. aug. 2. 12:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy érdemes lenne bemenni a bankba, ahol befizettél és ott utánajárni. Az sem kizárt, hogy valami hiba történt.
2016. aug. 2. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!