S. O. S! Elloptak a penzt a bankkartyarol?
Olyan problemaval fordulok,hozzatok,hogy..
Roviden megprobalom a lenyeget.A tesomnak a laptopjan nem volt virusolo xy miatt,lenyegtelen...Letoltott rengeteg mindent a netrol Steamhez es Minecrafthoz meg ilyen dolgokhoz hacket meg ertelmetlen dolgokat.
Gyorsan letoltottem egy virusolot es dugig van trojaival meg minden felevel..
Na most jon a lenyeg.
15.07.2016 feltoltott 15 eurot a Steam cegnek..(Aki nem tudna jatekokat forgalmaz,nagyon nagy ceg)
Hozzafertek a kartyaadatokhoz igy,mashonnan is vasaroltak,de csak jatek dolgokat.
1800 euro volt rajta,1785 euro maradt..
16-17-18 620 eurora vasarolt el harom nap alatt..Bankot megjartuk,irtak a Steamnek irtunk mi is.Telefonon nem lehet elerni.
Felhivtuk a masik ceget ahonnan vasarolt,de nem adjak ki az adatait annak aki vette csak a Magyar Rendorsegnek.
Romaniaban lakunk..Nem hazudtam semmit,agyhalott kommentekkel kimeljetek..
Enis megtudom az ilyesmit oldani,keylogger meg egyebbel is de sosem foglalkoztam,mert tudom,hogy baj lehet belole.
Az aki tette 98%,hogy valami taknyos,mert a tesom 13 eves es van vagy 100 baratja,szinten ekkorak.
Mit lehet tenni? Holnap megyunk a rendorsegre vagy holnaputan..Qurva nagy vita van itthon is,segitsetek kerlek..
Csak annyit tehettek, hogy rendőrségre mentek. Ismerősi körben offline kártya csalás esetén (bank) biztosítója megtérítette a kárt, így emiatt alighanem nem kell aggódnotok, de ez is csak feljelentés esetén történik meg.
Jövőre nézve pedig célszerű egy virtuális bankkártya igénylése a banktól, mert így max az ahhoz tartozó alszámlára utalt pénzt tudják ellopni.
Ez biztos,hogy nem kapjuk visszA?
Nem,nem volt az SMS beallitva.:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!