Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitel külföldről vagy átverés?...

Hitel külföldről vagy átverés? Cég le ellenőrzése!

Figyelt kérdés

sziasztok!

hitelt szeretnék felvenni de az itthoni bankok nem adnak mert még nem dolgoztam, fiatal vagyok...

Nos lenne is egy jó külföldi bank, társaság akik adnának hitelt semmi elbírálás...stb minden fain csak a személyigazolványom másolatát kérik és a számlaszámom ahova ugye a pénzt utalnák...

2000$ ra nézve 2év alatt 4000$ kéne vissza fizetnem! ami nem is rossz! De van több gyanus dolog is ők találtak rám nem fordítva, magyarul írnak, nem kérnek semmiféle bizonyítékot arra nézve, hogy képes vagyok-e visszafizetni a hitelt nem adnak meg semmiféle feltétel, hogy mi történik akkor, hogyha nem fizetném a hitelt (ami nem fog előfordúlni )... és még sorolhatnám!

szóval szeretnék jó alaposan utána nézni a cégnek alaposan, ha tudna valaki segíteni utánna nézni a cégnek vagy tudna küldeni valami egy linket vagy hasonlót ahol utána tudnék nézni a cégnek az nagyon jó lenne!

És egyébként milyen adatokat kérjek a cégtől, hogy le tudjam ellenőrizni?

a cég neve: Saint james financial company

segitségetek előre is köszönöm!

2010. ápr. 16. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem hinnék nekik. A kamat is túl sok. Inkább uzsorás mint rendes bank. Biztosan a regisztrációért is pénzt kérnek, ha nem csak az adataiddal akarnak visszaélni. Ne foglalkozz velük. Egy igazi hitelező megnézi, hogy miből tudod visszafizetni a hitelt. Esetleg jelzálog, ha nincs jövedelmed, de szerintem jövedelem nélkül ma már nem kapsz hitelt.
2010. ápr. 16. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nem a legkedveöbb a kamatozású de gondolom azért mert ezt bárki felveheti... inkább provident szerü... De mivel nekem mindenféle képpen kell a hitel ezért muszály leszek valami ilyesmit választani! nem tudod hol tudnék utánna nézni, hogy léteznek-e egyáltalán?
2010. ápr. 16. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ilyent kapásból el kell felejteni. Bár magas a kamat, de túl szép, túl egyszerű! Légy óvatos! Én ilyenbe tuti mem mennék bele.
2010. ápr. 17. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:

aha igazatok van már meg is kaptam a szakértöi választ :-) "Az ilyet úgy hívják, hogy nigériai típusú visszaélés"

mielött meg tudtam volna kérdezni, hogy az meg micsoda kaptam egy emil a "banktol" hogy mielöt folyositlyák a hitelt utaljak 215$ a nigériai számlájukra folyósítási díj miatt!!!

innetöl kezdve tárgytalan a dolog...

2010. ápr. 18. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!