Szüleim hitelt akarnak felvenni a nevemre, mit tegyek?
A történetem röviden:
Szüleim vállalkozók, van egy festékkazetta gyártó cégük, ami most már nem nagyon megy, és emiatt (+a házunk miatt is) van vagy 20 millió adósságuk. A NAV folyton inkasszózza a bankszámlájukat, a 20 millió az nem csak hitel, hanem kölcsönök is (barátoktól stb.). Alig tudják ezeket is fizetni, és még az egyik nagyszülő nevén is van hitel. (nagyjából fizetik, csak van amikor 1 hónapig nem, de utána azt is visszafizetik)
Úgy néz ki javul a helyzet.
Énrólam annyit, hogy 18 éves vagyok, most kezdek dolgozni, de a munkáltatóm azt mondja hogy lehet hogy egyéni vállalkozóként vesz fel (és fizeti a járulékaimat)
Na ezt elmondtam a szüleimnek, erre ők egyből kaptak hogy jó lenne mert akkor tudnának a nevemre venni kocsit vagy akár hitelt.
Ti mit tennétek a helyemben? Én nagyon nem akarnám így kezdeni az életem...
Ugyanazt akartam írni, mint a 11.
Ki adna hitelt egy (gondolom) nincstelen 18 évesnek, akinek még rendszeres fix jövedelme sincsen? (Legalábbis papíron, hiszen egyéni vállalkozóként akarják alkalmazni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!