Paypal-re adtam fel pénzt. Jól csináltam?
Bementem a helyi takarékszövetkezetbe. A nő nagyon segítőkész volt, de nem hallott még a paypal-ról. Végül kitaláltuk, hogy belföldi postautalvánnyal tudok pénzt utalni a számlára, hisz van számlaszáma.
Megmutatta hogyan, én meg kitöltöttem az utalványt. Nem rontottam el a számot egyszer sem, és a megjegyzésbe írtam a Transzfer ID-m.
Ezután odaadtam a paypal-ra feltölteni kívánt összeget meg a feladás díját pluszba. Kaptam blokkot meg minden, de a pénz még nem érkezett meg a netes paypall fiókomba.
Hétfő délután adtam fel a pénzt.
Nagyon köszönöm, ha valaki megnyugtatna, esetleg elmondaná, mit rontottam el.
Mint ahogy a paypal oldalán is olvashatod, csak saját bankszámláról indított átutalással lehet egyenleget feltölteni.
Ettől még reménykedhetsz.
Paypal-en nincs kiírva, mert ezt a lehetőséget nem reklámozzák, de több helyen olvastam, hogy így is lehetséges
Mivel nincs bankszámlám, máshogy nem tudom.
Ismerek embereket, akiknek ez is bevált. Van itt olyan, akinek van tapasztalata?
Megjöhet a pénz?
Érdekes, nekem a Top Up menüben ezt írja ki pirossal:
"Important!
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!