Magyarországon hol lehet beváltani amerikából érkezett dollárcsekket?
OTP és Raiffeisen már nem váltja be a dollárcsekkeket.
Esetleg MKB-nál vagy K&H-nál próbálkozz.
10 evvel ezelott mentem be a CIB bankhoz egy dollarcsekkel, akkor mondta a neni hogy persze bevaltjak, de kb. 2 honapot fog igenybe venni, addig a penzhez nem jutok hozza.
Mar akkor halott otlet volt, szerintem azota csak rosszabodott a helyzet.
A Paypal sokkal egyszerubb es olcsobb (es gyorsabb) ha az USAbol penzt akarsz.
Tavaly vagy tavalyelőtt a K&H nál simán,azonnal beváltották, mostanra csinálhattak valami módosítást bankszinten, mert úgy néz ki egyik sem váltja be..Illetve a citi beváltaná, ha lenne náluk olyan számlám, amire 3 millió érkezik havonta..No comment...
Sajnos ahonnan jön, az a cég csak így küldi,nincs más megoldásuk,pedig a paypal pld sokkal egyszerűbb lenne...
Kicsit utánanéztem a témának, és előfordulhat, hogy már egy magyar bank se fogja beváltani, mert többnek a hirdetményében is olvastam, hogy a beváltásban közreműködő partnerbank megszüntette a szolgáltatását.
Találtam viszont ezt a szolgáltatót:
Viszonylag alacsony jutalékért beváltják, de nem tudom, mennyire megbízhatóak és a csekkbeváltás menetét is csak regisztráció után árulják el. De talán érdemes tenni velük egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!