Készpénz befizetése nem saját bankszámlára?
Igen, megteheted: mindig a számlavezető bankhoz kell bemenni - tehát, ha az eladó Erstés, akkor csak az Ersténél tudsz a számlájára befizetni. DE! Mielőtt befizetsz, mindenképpen egyeztess az eladóval, hogy ezt tennéd, mert van, ahol az eladónak felszámolnak pénzt a befizetés miatt.
Pl. OTP-s magánszámlámra befizetett vevő, nem volt semmi gond, OTP-nek is és a vevőnek is ingyenes volt, de amikor vállalkozói számlát nyitottam, akkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy ugyanezért 280 ft-ot levontak a számlámról :-( (egy 500 ft-os terméket fizetett be a vevő )
3-as, szerintem a kérdező úgy értette, hogy az OTP-nél nem sikerült, hogy az OTP-nél akart Erstés számlára befizetni - márpedig azt úgy valóban nem lehet - szóval abban az esetben egyáltalán nem volt dilettáns az ügyintéző
( amúgy nem értem, miért kell a tények ismerete nélkül rögtön szidni, elítélni valakit)
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként (négyesnek), az OTP-nél el sem jutottam odáig, hogy milyen számlára akarok befizetni, csak annyit mondtak, hogy ott nem lehet készpénzzel befizetni másnak a számlájára! Egyáltalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!