Miben érdemes kisebb összegeket tárolni?
Figyelt kérdés
Ha havonta sikerül megtakarítani 50.000 forintnál kevesebb pénzt, és szeretném félretenni, melyik befektetési formát válasszam? Ha készpénzként felveszem és eldugom a padlásra, az nyilván nem jó megoldás, a sima bankszámla meg leszedi a számlavezetési költségeket. Tudom, hogy ennyivel nem érdemes komolyabb üzletekbe belevágni, de szeretném, ha mondjuk 10 év múlva is legalább megőrizné az értékét a megtakarításom. Milyen stabil megoldást javasoltok?2016. jún. 6. 15:31
1/2 anonim válasza:
Pl lakástakarék kasszába tökéletes. Ott még komoly állami támogatást is kapsz hozzá. Persze a hátulütője, hogy ugye lakásvásárlásra kell majd fordítani.
2/2 anonim válasza:
Államkincstárnál ingyenes a számlavezetés, én ott gyűjtöm a pénzt, állampapírba van "befektetve". Tudom, nem hoz sokat, de lusta is vagyok egész nap a tőzsdét nézni, meg már buktam is vele, úgyhogy csak a biztosra megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!