Holland ING banknál van számlám hozzátudok férni magyarországról vagy kikell menni?
Figyelt kérdés
van 2 levelem tőlük,hogy elmúltam 18 és mostmár hozzá tudok férni a pénzhez stb. csak telefonon lehet őket elérni de gondolom telefonon keresztül nem tudom magam igazolni és nemtudják átutalni a magyar számlámra... ehhez kikell menni hollandiába és úgy elintézni? Ha csak magyar papirjaim vannak nemfognak velem foglalkozni? holland személyazonosítót kell csináltatnom? remélem lessz aki tudja a megfejtést előre is köszi:)2016. máj. 30. 22:42
1/7 anonim válasza:
Szia,
Bocs az offért, de ellenőrizd, hogy valós-e a dolog és nem csak valami átverésről van szó. Csináltattál ott számlát vagy mire föl van neked ott számlád?
2/7 anonim válasza:
? Ha van számlád, akkor internetbankon oda utalod a pízt ahová akarod
3/7 A kérdező kommentje:
apám csináltatta még születésemkor születésem óta kaptam kevéske pénzeket havonta. apám nincs magarországon és ideje sincs ezzel foglalkozni.
Internetbankon meg azonosítót kér olyan a levélbe nincs csak IBAN szám azt el is fogadta amikor internetbankot akartam csinálni de az azonosítóhoz a bankba kell menni nemrég OTP-s netbankot csináltam bankba kellett menni azonosítóért szóval gondolom akkor most személesen kell elmennem hollandiába és intézkedni ez ügyben? telefonon nemtudom nekik igazolni magam egy azonosítót sem adnának nekem mert aztmondom én vagyok az nem?
2016. máj. 31. 01:28
4/7 A kérdező kommentje:
a másik kérdés meg,hogy ott egyáltalán tudnának e mit kezdeni a magyar személyimmel. szerintem ennél bonyolultabb kérdést még nemlátott a közönség:D aki tud valamilen hasznos tanácsot adni díjaznám.
2016. máj. 31. 01:30
5/7 anonim válasza:
Eléggé zavaros, amit írsz. Magyar személyivel tudod igazolni magad. Ha nincs internetes hozzáférésed, akkor valszeg nem úszod meg, hogy kiutazz.
6/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb lenne tőlük megkérdezni, mit lehet tenni. Minden banknál más a protokoll. Igazolhatod magad a legtöbb banknál amúgy telefonon is, megadott adatok alapján. Bekérnek párat - név, anyja neve, születési hely, idő, lakcím, mekkora összeg van a számlán - van néhány keresztkérdés, és akkor végezhetsz tranzakciókat.
7/7 A kérdező kommentje:
6. köszi ez jó hír azt hogy mennyi lehet rajta én sem tudom pontosan de holnap anyával telefonálunk nekik kösz a válaszokat.
2016. máj. 31. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!