Otp banknál vagyok ott mennyi személyi kölcsönnél a minimum amennyit adnak?
Figyelt kérdés
Nem kell sok pénz az ajtot akarom megcsináltatni 100.000ft kellene de nem tudom annyit lehet e nem e tul kevés és többet kell.
A hitelt nem akarok az nem tetszik inkább személyi kölcsön és havonta füzetem vissza.
2016. máj. 16. 16:20
1/2 anonim válasza:
Mennyi a jövedelmed/fizetésed? - attól függ, mennyit adnak.
"A hitelt nem akarok az nem tetszik inkább személyi kölcsön"
A személyi kölcsön is hitel:
'A ... forint alapú személyi kölcsön szabad felhasználású hitel"
Megnéztem, ha 100.000 ft-ot veszel fel és tegyük fel 2 évre megadnák, akkor 121.000 ft-ot kellene visszafizetni.
2/2 anonim válasza:
A személyi kölcsön is hitel. Jó lenne tudni, mennyi idő alatt fizetnéd vissza, és milyen részletekben, annak megfelelően lehetne valamilyen megoldást keresni. De itt sok minden le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!