Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Egyenleget szeretnék megnézni...

Egyenleget szeretnék megnézni interneten keresztül?

Figyelt kérdés

takarékszövetkezetes a kártya, de hesol nem találtam meg hogy hol tudnám megnézni a számla egyenleget,

vagy nem is lehet ?

2016. máj. 15. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha eleve van netbankos hozzáférésed.

[link]

2016. máj. 15. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Az tök mindegy milyen kártya, a bankszámla számít, azon van a pénz.

Be kell lépned az adott pénzintézet netbankjába, és azon keresztül tudod megnézni. Ha nincs internetbankod, akkor nem tudod megnézni.

De ha a közelben van egy ATM, akkor ott meg tudja mondani az egyenleget.

2016. máj. 15. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:
igen persze ATM ről nyilván megtudom, csak az a baj hogy nem éppen a közelben vannak ATM.ek itt, és ezért szerettem volna megnézni ha lehetséges lett volna interneten keresztül, nincs net bankom sajnos, csak azt nemértem ,hogy az OTP.nél sincs netbankom mégis letudom kérni az OTP-s egyenlegem.:S. na mindegy .köszönöm a válaszokat :)
2016. máj. 15. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Netbank szolgáltatásra kell szerződést kötni hozzá.

Melyik takarékszövetkezetről van szó?

2016. máj. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!