Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Egy banknál lehet 2 számlám?

Egy banknál lehet 2 számlám?

Figyelt kérdés

Sürgősen nyitom kell új számlát és van itt egy szimpatikus takarékszövetkezet ahol van a számlám amelyet majd fel szeretnék mondani de nyitom kellene újat és ott lenne ideális.

De nyithatok úgy ha már van náluk élő számlám?

Köszi :)

2016. ápr. 2. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
persze
2016. ápr. 2. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyithatsz. De ha esetleg azért szeretnéd sürgősen felmondani az egyiket, mert végrehajtás alá kerül vagy inkasszózzák, akkor felesleges új számlát nyitni -előbb-utóbb arról ugyanúgy le fognak vonni.
2016. ápr. 2. 21:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen azért és ezt tudom. De egy számomra megbízható ember nyit nekem számlát a saját nevére de az mire megtortenik késő. Ha kedden nyitok talán a csütörtöki kifizetesem megkapom. Jövő hónapig meg elintezzuk. A cégnél ha szerdán leaadom az új szamlaszamot is rendben van.
2016. ápr. 2. 22:33
 4/5 xswerdy ***** válasza:

nyithatsz több számlát, törvény nem tiltja, de hallottam már olyan bankról, aki azt mondta, hogy nem nyit.

De a végrehajtó alapvetően azzal keresi mag a bankot, hogy xy-nak van-e ott pénze, és ha igen, kéri végrehajtani. Persze lehet, hogy éppen szerencséd van, és nem fut egyből össze, hogy mi a helyzet, és hamarabb ki tudod venni, minthogy végrehajtanák.

2016. ápr. 3. 13:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Ha ott nem akkor nyitok máshol.

A diakhitel központtal kell reszletfizetest egyezkednem mert nem vették figyelembe hogy gyeden vagyok és nem kell torlesztenem és felmondtak a szerződést ráadásul nem az ertesitesre megadott címemre jöttek a levelek így már akkor értesültem amikor az ajánlott levél jött.

Mivel fogalmam sincs hogy a 23-án kelt levél amelyben arról tájékoztattak hogy átadásra került a navnak a tartozás mikor lép életbe így megeloznem azt hogy elvigyek a gyedemet.

Közben a jövő héten intézem a részletfizetési kérelmet de osszejohet közben az hogy jön inkasszó a számlámra mert nyilván van atfutasi ideje egy ilyen elbiralasnak és engedelyezesnek.

Szeretnék biztosra menni. Ez nem azt jelenti hogy nem akarok fizetni mert szandekaim szerint 30 ezret felajanlok esetleg ha muszáj akkor 40et.

De ha inkasszót kapok akkor a 145bol jó ha a felét megkapom ami több mint ami belefer.

2016. ápr. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!