Milyen hitelt és melyik bankot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2 millió Ft-ot szeretnénk felvenni /használt családi házra/ Minimálbéres jövedelem. Havi törlesztése ne legyen több 40 ezernél futamideje ne legyen több 8-10 évnél. Valamelyik bankot, pénzintézetet tudjátok ajánlani ilyen feltételekkel?
2010. ápr. 4. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is tettem fel hasonló kérdést és tömegével támadtak meg az önreklámozó hiteltanácsadók, akik mind bizonygatták, hogy csak tőle, mert ő a legjobb... Nekem hányingerem lett ettől a módszertől, de remélem neked nagyon szerencséd lesz.

Én Erstétől veszek fel valószínűleg, bár új lakásra, hosszabb távra és kb. a minimálbér duplája a jövedelmem. Minimálbérre 40 ezres törlesztőt nem kapsz, azt nem hiszi el a bank, hogy annyi pénzből vissza tudod fizetni. Jó, gondolom kétszer annyit keresel valójában, de a papíron levő számít.

2010. ápr. 4. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:

kedves fenti válaszoló. Ezek szerint semmi nem ragadt Rád az önjelölt hiteltanácsadóktól és rendjívül önbölcsnek hiszed magad! Pont az Erste bank, aki ad hitelt úgy ha valakinek minimálbére van és a havi törlesztője elérheti akár a teljes minimálbért is. Mielőtt hülyeséget írsz, tájékozódj a bankban, ha már mások segítségétől hányingered van!

Kedves kérdező, ha van megfelelő mennyiségű önerőd, akkor vehetsz fel 2milliós hitelt a minimálbéreddel.

2010. ápr. 5. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Másodiknak: Tényleg nem ragadt rám remélem semmi az önreklámozásból és az önfényezésből. Remélem több esze van egy embernek, minthogy a fizetése teljes részére hitelbe veri magát. Mert mi lesz ha elapad a kis zsebbe adandó rész? Akkor megkapja a papíron levőt, amit feizethet is be a hitelre és aztán mehet az ingyenkonyhára kajáért...Én biztos nem lennék ennyire felelőtlen, de ezt nem a szent hiteltanácsadóktól tanultam, hanem józan ésszel gondolkodom.

(Hiteltanácsadó vagy bankos vagy ugye?:))

2010. ápr. 5. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérlek pontosítsd a kérdésedet.

2 mill Ft-ot szeretnél felvenni, de pontosan mire is?

A családi ház megvásárlása a hitelcél, vagy már a tulajdonodban van a ház, csak fel kéne újítani, esetleg jelzálog alapú szabad felhasználású hitelt szeretnél?

Nem mindegy hitelezés szempontjából a hitelcél és az is nagyon fontos információ, hogy mennyit ér a ház.

A minimálbér június elejéig még nem probléma, banki szempontból hitelezhető vagy az általad megjelölt paraméterekkel, de az ingatlan értéke és a hitelcél pontosítása nélkül nem lehet eldönteni, hogy ez a hitel valóban összejöhet-e.

Egy hiteltanácsadó

2010. ápr. 6. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!