Milyen hitelt és melyik bankot ajánlanátok?
Én is tettem fel hasonló kérdést és tömegével támadtak meg az önreklámozó hiteltanácsadók, akik mind bizonygatták, hogy csak tőle, mert ő a legjobb... Nekem hányingerem lett ettől a módszertől, de remélem neked nagyon szerencséd lesz.
Én Erstétől veszek fel valószínűleg, bár új lakásra, hosszabb távra és kb. a minimálbér duplája a jövedelmem. Minimálbérre 40 ezres törlesztőt nem kapsz, azt nem hiszi el a bank, hogy annyi pénzből vissza tudod fizetni. Jó, gondolom kétszer annyit keresel valójában, de a papíron levő számít.
kedves fenti válaszoló. Ezek szerint semmi nem ragadt Rád az önjelölt hiteltanácsadóktól és rendjívül önbölcsnek hiszed magad! Pont az Erste bank, aki ad hitelt úgy ha valakinek minimálbére van és a havi törlesztője elérheti akár a teljes minimálbért is. Mielőtt hülyeséget írsz, tájékozódj a bankban, ha már mások segítségétől hányingered van!
Kedves kérdező, ha van megfelelő mennyiségű önerőd, akkor vehetsz fel 2milliós hitelt a minimálbéreddel.
Másodiknak: Tényleg nem ragadt rám remélem semmi az önreklámozásból és az önfényezésből. Remélem több esze van egy embernek, minthogy a fizetése teljes részére hitelbe veri magát. Mert mi lesz ha elapad a kis zsebbe adandó rész? Akkor megkapja a papíron levőt, amit feizethet is be a hitelre és aztán mehet az ingyenkonyhára kajáért...Én biztos nem lennék ennyire felelőtlen, de ezt nem a szent hiteltanácsadóktól tanultam, hanem józan ésszel gondolkodom.
(Hiteltanácsadó vagy bankos vagy ugye?:))
Kérlek pontosítsd a kérdésedet.
2 mill Ft-ot szeretnél felvenni, de pontosan mire is?
A családi ház megvásárlása a hitelcél, vagy már a tulajdonodban van a ház, csak fel kéne újítani, esetleg jelzálog alapú szabad felhasználású hitelt szeretnél?
Nem mindegy hitelezés szempontjából a hitelcél és az is nagyon fontos információ, hogy mennyit ér a ház.
A minimálbér június elejéig még nem probléma, banki szempontból hitelezhető vagy az általad megjelölt paraméterekkel, de az ingatlan értéke és a hitelcél pontosítása nélkül nem lehet eldönteni, hogy ez a hitel valóban összejöhet-e.
Egy hiteltanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!