Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypalra pénz feltöltése?

Paypalra pénz feltöltése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ugyebár Paypal számlára kétféleképpen lehet pénzt tenni. Van a neten történő szinte azonnali utalás, és az a verzió, ahol fogom magam, bemegyek a bankba, lediktálom az azonosítót, és odaadom a pénzt. A kérdésem az lenne, hogy mi történne, ha az azonnali utaláshoz kapott kóddal elmennék a bankba, és az imént említett készpénzes módszert alkalmaznám? Hamarabb megkapnám a pénzt vagy elveszteném és sosem látnám viszont? Érdekelne, hogy van-e valaki, aki ezt kipróbálta. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. márc. 15. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem lehet pénz befizetéssel egyenleget feltölteni, csak banki átutalással.

Ha valaki ki is próbálta és működött, semmi nem garantálja, hogy neked is működni fog, mivel a PayPal külön felhívja rá a figyelmet, hogy csak és kizárólag átutalást fogad el.

2016. márc. 16. 00:24
 2/3 anonim válasza:
Haverom így szokta tölteni a számláját van egy megjegyzés részt azt is be kell diktálni az alapján azonosítják a számlád. :D
2016. márc. 16. 11:23
 3/3 A kérdező kommentje:

# 2/2 Ezt értem, már mindkétféleképpen töltöttem fel pénzt, csak a "bemegyek a bankba" verziónak kell 2 nap, míg a netes pár óra alatt megvan, de ahhoz meg kell bankszámla, ami nekem nincs(és csak emiatt nem is akarok, mert egyelőre felesleges), és nem akarom mindig Anyáét használni. Ezért kérdezem, hogy lehet-e a lassú és a gyors megoldást "kombinálni". :D

# 1/2 Ha te mondod, biztos így van, de nincs sok különbség. ;)

2016. márc. 16. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!