Intrum kereshet telefonkönyvből kikeresett telefonszámon?
Fizesd vissza a tartozásod, aztán nem hívogatnak!
Amúgy, igen, szabad a telefonkönyvet rendeltetésszerűen használniuk.
Már megint te?!
Akinek az a baja, hogy fizetnie kell...
Miért ne kereshetne? Talán vedd fel a telefont, és egyezz meg velük abban, hogyan fizeted vissza a tartozást, utána nem fognak keresni.
Amúgy persze szabad. Ingyen használni más pénzét, a villanyt, a telefont, a gázt, vizet stb., azt viszont nem szabad miután leszerződtél a szolgáltatóval, amelyik rendben teljesített, és utalta a pénzt, engedi a csapból a vizet, biztosítja a telefonvonalat, folyatja a vezetékben az áramot stb. Inkább ezen gondolkozz!
Csak a szerződésben megadott számon kereshet törvényesen.
Mikor felhívják Önt, jelentse ki, hogy nem járul hozzá a telefonszámának használatához, és kéri a törlést, ezt követően, ha mégis felhívják irány az MNB :)
hogyhogy megint én? ez az első ilyen kérdésem..
Nem tudom mire jó ez a személyeskedés, nem én vagyok az első, meg nem is az utolsó ember, akinek tartozása van, amihez egyébként semmi köze a válaszolónak.. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!