Bankban tudom igazolni magam jogosítvánnyal, ha nincs meg a személyim?
Bankban ,más számlájára történő készpénzbefizetéskor ugye elkérik a személyit (volt úgy ,hogy még a lakcímkártyát is hiányolták)!
Mivel 1-2hete elhagytam mindkét okmányom(személyi igazolvány/lakcímkártya) ,ebben az esetben tudom magam igazolni a jogosítványommal?
Úgy nem fog menni... Ideiglenes személyid nincs?
"Az ügyfél azonosítás kizárólag a következő okmányok valamelyikének bemutatása alapján történhet:
Belföldi természetes személy esetén
- személyi igazolvány (ha nem tartalmazza a lakcímet, akkor lakcímet igazoló hatósági igazolvány is);
- személyazonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány együttesen;
- útlevél és lakcímet igazoló hatósági igazolvány együttesen;
- új típusú kártyás gépjármű vezetői engedély és lakcímet igazoló hatósági igazolvány együttesen; "
En ugy tudom, hogy a jogsi az feler a szemelyivel, szoval ha a hataron akarsz atjutni es nincs szemelyid akkor azt a jogsival is tudod igazolni.
En meg igy nem jartam. De elkepzelheto, hogy igen?
Én is úgy tudtam ,hogy a jogosítvánnyal igazolhatom ,magam ,csak hogy ez bankban is igaz-e?
Sajnos ideiglenes személyim sincs ,pont emiatt!
#4: Elvileg igen! (Volt ,úgy hogy be akartam fizetni ugyanígy ,hazaküldtek a lakcímkártyámért ,viszont mikor visszamentem ,egy másik "kasszánál" fizettem be az összeget és ő pedig nem kérte a lakcímkártyát csak a személyit!
Rendőrnél sosem volt gondom ilyennel ,mindig is elfogadta önmagában a jogosítványt!
#5: Köszönöm a biztatást!
Egyébként az fontos ,hogy egy másik városba megyek át ,mivel ebben a városban nincs olyan "márkájú" bank ,ahol a kedvezményezett vezeti a számlát és feleslegesen nem szeretnék utazni!
Elvileg igen! Én is feltettem már ezt a kérdést!
Biztos ami biztos ,hívd fel a bankot! (Én is ezt teszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!