500 ezer Ft-om van Mihez kezdjek vele? Mibe fektessem, hogy ne csak elmenjen a pénz.

Figyelt kérdés

Értelmes válaszokat kérnék,hátha valamelyikőtök ötletével még kezdhetek is valamit.(nem akarom bankba tenni)

Előre is köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 1. 15:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30% kamat? ez komoly? vajon mibe fektetne be? engem is erdekelne!!! Jelentkezzzzzzzz penzugyi zseni!
2010. ápr. 17. 12:55
 12/21 anonim válasza:

Szervusztok!

Aki havi 30% kamatot ígér, az viccel! De jól írta valaki: még évesnek is jó lenne! Ha biztos el akarod veszíteni a pénzedet, keresd vele a kapcsolatot! Utána még talán meg is vernek! Megegyezés kérdése!

2010. jún. 6. 18:22
 13/21 anonim válasza:
Ez nem így van.Havi 30 %,igenis elérhető,sőt,ez nem kirívó,és nem nagy kockázattal,tartósan.De ahhoz már tudni kell,komolyan,évek óta űzni kell az ipart.Amit a vitát kiváltó kommentelő belinkelt az egy brókercég,amiből sok van,ez meg épp nem a legjobb.100 szónak is 1 vége,lehet 30%ot csinálni tartósan,kis kockázattal,de ez is szakma,nem tanulható meg 1 hónap alatt.
2010. jún. 6. 18:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Pénzügyi zseni?? ne haragudjatok de hiszékeny B@armok vagytok. a plus 500 az devizakereskedő felület. a fél milládat kb egy rosszabb délután alatt elbukod a nagy tőkeáttétel miatt. csodálkozva nézem, hogy van olyan aki még ezt a hihetetlen kamatot beveszi
2010. jún. 6. 19:35
 15/21 anonim válasza:
Ez jó kis sztereotípia,hogy a tőzsde,meg a deviza egy szerencsejáték,és egy pillanat alatt elveszted a vagyonod.Az ilyen befektetések esetében az ember egyénileg határozza meg a kockázatot.Ha akarod,ez tudod bukni egy nap alatt,de lehet úgy is kereskedni,hogy 10 év alatt sem bukod el,akkor sem,ha egyszer sem találod ez az irányt (nyilván kicsit extrémen hangzik,de ez a helyzet).
2010. jún. 6. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Állítom te még sose kereskedtél éles számlával azért állsz hozzá ilyen naívan.
2010. jún. 6. 19:45
 17/21 anonim válasza:
Mögöttem több éves tapasztalat van,ha erre gondolsz,
2010. jún. 6. 19:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Fektessd magadba
2010. jún. 6. 20:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Ja, volt egy pár pénzügyi csoport, ami rohadt magas kamatot ígért.

Ha jól tudom most páran belőlük Thaiföldön vannak. És nem azért mert olyan jól megy a bolt, hanem mert Thaiföld hivatalosan nem adja át a magyar rendőrségnek.

(Pl:Globex)

2010. jún. 6. 20:27
 20/21 anonim válasza:

Egy vélemény:

Ha tőzsdére akarsz menni a pénzeddel, tedd azt, de Te magad! De NE előképzettség nélkül!!! A tanfolyamok 150 ezer forint körül mozognak, és elég jó képzések vannak már itthon!

Semmiféleképpen ne add a pénzed más kezébe! Ezzel csak ennyit akartam mondani!

Én személy szerint network marketinggel foglalkozom, és tervbe van véve a tőzsde tanfolyam! Ha azt akarod, hogy hosszú távon az anyagi háttér meglegyen mögötted, eszközökbe fektess!!!

A legfontosabb eszköz pedig a saját agyad!

Remélem tudtam segíteni!

2010. jún. 7. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!