2nap alatt nincs a számlán az utalás?
Figyelt kérdés
Pénteki napon utaltam K&H-s bankszámláról Unicredit-es számlára!
Hétfői napon még mindig nem érkezett meg a kedvezményezett számlájára az összeg!
Ha a bank késik az utalással(Mert elvileg a kedvezményezett megbízható?!) ,élhetek valamiféle kárigénnyel a bank felé?
2016. márc. 1. 05:11
1/6 anonim válasza:
Tegnap valami galiba volt a Gironál, ők végzik a bankok közötti elszámolásokat. Fél nap nem tudtak tételeket fogadni egyáltalán, utána is voltak fennakadások. Lehet, hogy a te tételed is elkallódott. Vedd fel a bankkal a kapcsolatot.
2/6 anonim válasza:
Az utalás max 4 óra banki időben. Ha péntek késő délután utaltál, akkor hétfő délig kellene megérkeznie.
3/6 A kérdező kommentje:
Még a mai napon sem érkezett meg!
Mocskos zsidó bankrendszerek... a nagy pénzeket le tudják vonni (kezelési költség) ,teljesíteni már nem tudnak!
Remélem egyszer valaki megunja ,aztán rájuk gyújtja az épületet!
2016. márc. 1. 13:55
4/6 anonim válasza:
Tőled levonták? Biztos, hogy nem érkezett meg? Nem lehet, hogy át akarnak vágni?
5/6 A kérdező kommentje:
Tőlem teljes mértékben levonták!
A hangtechnikai üzlet meg eléggé megbízható (nem egyszer rendeltem már tőlük terméket ,szinte mondhatni törzsvásárló vagyok), meg nem hiszem ,hogy párezer Ft-on akarna meggazdagodni rajtam...
2016. márc. 1. 15:22
6/6 anonim válasza:
Akkor a netbankból kinyomtatod a tranzakció adatait, elküldöd nekik és keressék meg ők, hogy hova lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!