Létezik még olyan bank az országban ami nem számát fel számlavezetési dijat, havi 200. 000 Ft jóvairás esetén?
Ekkora jövedelmnél van 0Ft számlavezetésű számla az Ersténél, OTP-nél, Gránit Banknál és a Raiifeisennél is (illetve kisebb banknál is).
Persze nem tök 0 lesz az összes költséged, mivel nem csak számlavezetési díj van a világon.
Én az Erste Privilégium L csomagját javaslom.
Tényleg nagyon kedvező és nemcsak a havi díj tekintetében.
A K&H zéró megszűnik? Egy ideje már nem lehet nyitni, tudom, de akinek az van, azokkal mi lesz?
"A K&H zéró megszűnik? Egy ideje már nem lehet nyitni, tudom, de akinek az van, azokkal mi lesz? "
Ma kell bemennem a bankba és elmondják a lehetőségeket, új okos tarifacsomagok vannak, erre lehet váltani....
"A NET-nél nincs ingyen az utalás még bankon belül sem (igaz ott csak a 0.3% tranzakciós illeték mértékű a díj)"
Miért, más bankoknál nincs tranzakciós díj? Szerintem máshol is van - ezért írtam, hogy ingyenes. Maga az utalás ingyenes - bankon belül is és kívül is -a tranzakciós díj már egy más tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!