Újraindíthatja a végrehajtó a fizetésem letiltását ha azt egyszer felfüggesztettem?
A te nevedre csak te vehetsz fel hitelt, ha a bank szerint a szüleid nem voltak hitelképesek, akkor hülyének is megérte hitelt felvenni nekik.
Amúgy igen, addig lesz tiltva a fizud 50%a, amíg van tartozás
Vicces vagy...
Szerintem:
te részletfizetést igértél, fizetési hajlandóságot mutattál, ezért függesztette le a fizetésed letiltását.
Erre mondod te, hogy felfüggesztetted.
Biztos vagyok, hogy te ezt megszegted és nem fizettél.
Ezért most tiltatni fog a munkahelyeden, a számládra meg megy az inkasszó, egyszerre mind a kettő, amíg nincs letörlesztve a hitel.
Az a rossz neked, ha nem fizetsz, addig lesz az inkasszó.
Feltehetően az utolsó írta jól, mivel csak részletfizetéssel tudod kiváltani az inkasszót, bár ettől függetlenül a lakáson még gondolom rajta hagyták a végrehajtást, mivel pontosan ezért, ha nem tartod a részletfizetési kérelemben foglaltakat, kell nekik más biztosíték is, hogy legyen.
Így viszont nyugodtan kihelyezhetik újra az inkasszót, fizetés letiltást, aminek egyfelől megint lesz egy végrehajtói költsége, ahogy volt annak is, amikor azt visszavonták .Tehát megint kétszeres díjat kell hozzászámolni ahhoz a tartozáshoz, ami eredetileg volt.
Emellett az inkasszó esetébe nem csak 33%, vagy 50% érvényes, mivel az csak egy, vagy több tartozás esetén a jövedelemre vonatkozik. Ha a számlára érkezk bármilyen más jogcímen, bármekkora összeg azt korlátozás nélkül, felső határ nélkül le is fogják vonni.
Nem kell a rizsa...
Te nem akarsz fizetni és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!