Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Jelzáloghitelemet az OTP Bank...

Jelzáloghitelemet az OTP Bank felmondta és átadta az OTP Faktoringnak. Ha nem fizetek, mikor vonhatják a nyugdíjamból? Mi az eljárás?

Figyelt kérdés
behajtás
2016. febr. 11. 01:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg fognak keresni, hogy mit tudsz ajánlani nekik, és hogy ők mit ajánlanak. A legjobban akkor járnál, ha kész és értelmes ötleted lenne, és abból indulnál ki, hogy ha már elköltötted azt a hitelt, akkor vissza is kéne fizetni. Ha nagyon nem fizetsz, lassan vége a kilakoltatási moratóriumnak, és jön a végrehajtó, viszik a lakást.
2016. febr. 11. 07:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Az OTP Faktoring már követeléskezelő, próbálj meg mindenképpen megállapodni velük valahogy (pl. kisebb törlesztő és azt becsületesen fizetni), mert valóban végrehajtás lesz belőle, ott meg már nem nagyon van lehetőség egyezkedni.

Ha látják az adóson a hajlandóságot, mindenképpen jobban díjazzák - ne várd meg a levonást, kilakoltatást.

2016. febr. 11. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Én azt a hitelt,amit felvettem, bőven visszafizettem !
2016. febr. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!