Az igaz lehet hogy ha tartozásom van és a fiam nevére nyitok egy számlát és oda utalják a pénzt onnan nem vonhatják le?
Figyelt kérdés
Bunkóskodó válaszokat nem kérek!!2016. febr. 8. 22:19
1/21 anonim válasza:
Na de kik utalják oda a pénzt? Ha fizu, akkor nem tudsz trükközni, ha más utal a fiadnak -mittomén nagyszülők- akkor abból nyilván nem vonják a te tartozásod.
2/21 A kérdező kommentje:
Kedves első tudsz olvasni?
Akkor nem írsz ilyeneket nekem!!
Igen vagy nem
2016. febr. 8. 22:35
3/21 A kérdező kommentje:
Pl Csp, gyest, gyetet
2016. febr. 8. 22:38
4/21 anonim válasza:
1. A fiad számlájáról a te tartozásodat nem tudják levonni.
2. A fiad számlájára sok mindenki tudo pénzt utalni, de pl a munkahelyed nem fog, mert nem a te neverde szól.
5/21 anonim válasza:
Utalás hoz név és számlaszám kell. Hivatalos helyeken nem tudsz trükközni. Nem fog stimmelni a név. Arrogancia helyett inkább fizess!
6/21 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes , azt meg sem kell mondanom ,kinek a nevén van a számla, ugyanis most a férjem számlaszámára utalják a gyedemet! Na akkor most újat mondtam mi!!??
Köszi utolsó a válaszodat
2016. febr. 8. 22:43
7/21 anonim válasza:
A névnek valóban nem kell egyeznie, azt nem vizsgálja a bank beérkező átutalásnál. Az inkasszó kikerülhető ezzel a megoldással, a letiltás nem. Erre utalt az első válaszoló, szóval nem írt hülyeséget.
8/21 A kérdező kommentje:
És akkor mégis hogy Tiltanak????
2016. febr. 8. 22:47
9/21 anonim válasza:
Úgy, hogy a letiltott összeget nem neked utalják, hanem közvetlenül annak, akinek tartozol.
10/21 A kérdező kommentje:
Na de ha gyesből családiból nem lehet tiltani ?
Mivel nekem jelenleg a bevételi forrásom
Ez?
2016. febr. 8. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!