PayPal számla feltöltés, hogyan?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy jó lesz-e, ha a videóban látható módszerrel töltöm fel a PayPal számlámat?: https://www.youtube.com/watch?v=1wpPn8Bs7dw
A PayPal-on nem adtam meg a kártyám, illetve bankszámlám adatait (Link a bank account, Link a card). Anélkül is működik a dolog, és tudok majd vásárolni eBay-ről? Válaszaitokat köszönöm!
Ez így túl bonyolult, feleslegesen.
Ha a kártyádat nem is akarod hozzáadni (az a feltöltéshez amúgy nem is kell) de a bankszámlaszámodat célszerű. Azt ugyanis nem ők terhelik meg feltöltéskör, hanem TE kezdeményezed az utalást a netbankodban. A feltöltés tök egyszerű: a Paypal megad egy magyar bankszámlaszámot és egy kódot amit az utalás közleményébe kell beírni. A netbankodban átutalod a tetszőleges összeget erre a magyar számlára, ügyelve hogy a kódos közlemény is benne legyen. Második munkanap a Paypal fiókodban lesz a pénz. Kb ugyanannyi erőfeszítésbe kerül mint amikor egy rokonodnak utalsz mondjuk OTP-s számláról Erstésre. Mellesleg amikor átutalással töltöd fel, akkor a magyarországi Unicredit bankhoz kerül a pénz, ott van a Paypal magyar bankszámlája. Az oda érkező pénzeket juttatják el a Paypal fiókokba az egyedi kód alapján.
„de a bankszámlaszámodat célszerű [hozzá adni]”
Nem célszerű, tök mindegy, hogy hozzá van e adva.
Továbbá a videóban hallottakkal ellentétben befizetést nem jó, csak átutalás.
Egyébként stimmel.
fontos kerdes: miert akarod feltolteni a Paypalt?
a PP a legbiztonsagosabb online fizetesi mod
megadod a kartyaszamot es hozza kapcsolsz egy bankszamlat
barhol vasarolsz ahol lehet PPvel fizetni csak rakattintasz hogy fizet es a PP levonja penzt a kartyadrol, csak annyit amennyit te jovahagysz
az elado soha nem fogja megtudni mennyi penzed van vagy hogy milyen banknal tartod a penzed
Felesleges feltolteni a PP penzzel, eleg ha a bankkartyadon van eleg penz, vasarolhatsz.
Nem neztem meg a videot mert nincs ra idom, de ha csak online vasarlasra akarod a PP hasznalni, akkor abszolut felesleges feltolteni a PP egyenleget.
Mas kerdes, ha valakinek penzt akarsz kuldeni PP keresztul, na abban az esetben jobb feltolteni a PP egyenleget mert olcsobb PP egyenlegbol utalni penzt ismerosnek mint bankkartyarol, de ha csak shoppingolni akarsz, akkor a PP egyenleged maradhat orokre nulla
15+ eve csinalom, kerdezz nyugodtan, adok/veszek eBayen es fogadok/utalok penzt ismerosoktol/rokonoknak PP-ra, nem most kezdtem...
Sziaasztok!
A válaszokból úgy tűnik, én sikeresen rosszul utaltam. Három napja nem érkezik meg az összeg az egyenlegemre. A kódot a megbízásazonosítóhoz írtam, nem a közleménybe...van rá esély, hogy megérkezik? Utólag ezt lehet korrigálni?
Köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!