Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nemrégiben részletre hoztam...

Nemrégiben részletre hoztam ki valamit egy üzletből, de nem fizettem azóta bárlistára tettek. Ha bankkártyát szeretnék igényelni és azon pénz van akkor azt leveszik róla?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Most nem bantani akarlak, de az arucikkeket nem ajandéknak szanjak a boltok...

Mivel ha bankkartyat igényelsz, annak feltétele egy folyoszamla, igy nem a kartyan , hanem a szamlan levo pénz szamit, igy valoszinuleg biztos, hogy leveszik...

2010. márc. 29. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Jól értem, tehát loptál?

Az üzlet nem inkasszálhatja a számládat, csak az APEH, végrehajtó...stb.

Én nem szeretném, ha ilyen ügyfele lenne a bankomnak ahol dolgozom....

2010. márc. 30. 19:56
 3/3 anonim válasza:

Áruvásárlásnál az árut elvitted hitelre, majd jól nemfizettél. Tehát loptál (még az sem mentene téged, ha szociális indokokra hivatkoznál, mert egyrészt nem hivatkozol semmire, hanem kérkedsz a ténnyel, másrészt szociális indokkal nem vesz az ember semmit hitelre).

Most pedig - egy hitel szándékos nemfizetése után - csodálkozol a BAR-listán (KHR)?

A kérdésedre a válasz: nem, nem inkasszózhatják a bankszámládon lévő pénzed ilyen jogcímen. Sajnos...

2010. ápr. 1. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!