Kb 3 millio forintnak megfelelo euro atutalasa esetén mennyi lenne a " tranzakcios dij"?
Hello!
Egy korabbi ingatlan eladas utan anya szeretné nekem ezt az osszeget atutalni a sajat szamlajarol a kulfoldi szamlamra ( igy euroban érkezik majd az osszeg). Viszont kissé aggodom, hogy ennél az osszegnél mar jo sok pénzt felszamolnak majd un " tranzakcios dijként" vagy hogyishivjak ezt...
Valaki tudna némi infot adni nekem errol, kb mennyivel szamolhatunk? A neten nem nagyon talalok hasznalhato infot.Koszi!
Adott bank hirdetmányei között ott kell lennie. Külföldi, bankon kívüli utalás, általában LEGALÁBB 0,1%. Vagyis jó 30000Ft. Na és ha még konverziós költség is lesz, akkor még több...
De mindez bankonként más lesz.
Bézd meg, melyik banknál van az anyukádnak fsz-a. Aztán rámész a bank honlapjára és ott megkeresed a hirdetmények között a tranzakciós díjak.
De ilyen sok nem szokott lenni. Általában ezek maximalizálva vannak.5000-7000 Ft, akármekkora is az összeg.
Én ERSTE banknál vagyok.
Koszi! Anya K& H bankos...Ami furcsa, nemrég 300 ezret akart volna atutalni igy bankon keresztul, és 9000 ft !!! lett volna a dija!! Igy ebbol nem lett akkor semmi, emiatt aggodtam, hogy ha 300 ezer 9000 ft, akkor 3 millionàl elképzelni sem mertem volna :D
Felhivjuk oket hamarosan, koszi mégegyszer!
Megnéztem a linket, szuper! ott azt irjak, h max 300 euro, hat..jah..kb ilyesmire gondoltam én is...
Koszi szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!