Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Igényelhetek így hitelt saját...

Igényelhetek így hitelt saját ház vásárlásra?

Figyelt kérdés

Az ingatlan 12,5M Ft+1,5M Ftból szépen be is lehetne fejezni a felújítását!

Van 5MFt félretett pénzünk.

Férjem Ausztriában dolgozik,jelzálog hitelt nem akarnak neki adni,csak személyi kölcsönt,ami kb 6MFt lenne!

A fentmaradó 3MFtot én mint vállalkozó kérhetem a bankomtól?

Vagy a 2 hitel ütné egymást?

Az én és a férjem bankja is Raiffeisen!

A vállalkozásom alapján fizetőképes lennék!

2016. febr. 1. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:

"A vállalkozásom alapján fizetőképes lennék!"

Ezt Te mondod, de nem biztos, hogy a banknak is ugyanez a véleménye...

Ráadásul, ha a férjed személyi kölcsönéhez kérnek pl. kezest - ami mondjuk Te lennél - akkor máris nem jön össze a dolog.

Ennyi infóból nem fogjuk tudni megmondani, hogy van-e esélyed - se a futamidőt, se a fizetést nem írtad le. én inkább affelé hajlok, hogy nem.

CSOK nem "játszik" nálatok, nem jöhet szóba?

2016. febr. 1. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Ácsi-ácsi, itt valamit nagyon benéztetek.

"Férjem Ausztriában dolgozik, jelzálog hitelt nem akarnak neki adni,csak személyi kölcsönt, ami kb 6MFt lenne!"

Nem Ausztriában kell hitelt igényelni, hanem itthon, és lakásvásárlás céljából jelzálog alapú lakáshitelt.

Több itthoni bank is elfogadja a megfelelő módon igazolható külföldi jövedelmet. Az önerőtök is megfelelő mértékű, ezzel nem lesz gond.

Nem igazán értem, miért akarna a férjed személyi kölcsönt igényelni, ha itthon normális kamaton lakáshitelt is kaphattok.

2016. febr. 1. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert írta a kérdező, hogy "jelzálog hitelt nem akarnak neki adni,"
2016. febr. 1. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
13.20-as, Ausztriában persze, hogy nem akarnak neki jelzálog hitelt adni egy MO-i ingatlanra, de itthon még ettől függetlenül adhatnak.
2016. febr. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!