OTP-nél, ha személyesen be megyek, tudok kártyára utalni 2000 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Ugy értem.. Ilyen kis összeget tudok úgy kártyára utalni, hogy csak minimális kezelési költséget von le? Ha egyáltalán von le.. (ill. mennyit?) előre is köszi.2016. jan. 23. 11:06
1/6 anonim válasza:
Kártyára nem lehet utalni, csak számlára.
Ha van OTP-s számlád, akkor tudsz utalni.
Ha nincs, akkor csak kp-t tudsz befizetni, de csak OTP-s számlára, ez ingyenes.
2/6 anonim válasza:
Lesz tranzakciós díj mindenképp, számszerűleg nem tudom.
Viszont illene megtanulni, hogy nem kártyára utalsz, hanem bankszámlára.
3/6 anonim válasza:
1. vagyok
Utalás esetén van valamilyen díj, ez számlacsomagtól függ, nem tudjuk így megmondani, hogy mennyi lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Diák vagyok, és mivel esti tagozatos suliba járok, (ugye nappal melózom) a pénzt már nem számlára küldik, hanem kp-ben kapom meg sajnos. (amikor rendes nappali tagozatos sulis voltam, úgy normálisan a kártyámra küldték a fizetést. nem tudom mi értelme volt a változtatásnak, de mindegy) szóval már 3 hónapja offos a kártyám használata, mert kp-be jön a pénz, és vannak szolgáltatások, amiket csak úgy tudok igénybe venni, ha a bankkártyámról von le.. Ezért a számlámra szeretnék 2000 Ft-ot "felrakni" hogy normálisan tudjam intézni a dolgaim.
2016. jan. 23. 11:13
5/6 anonim válasza:
Saját számládra díjmentesen fizethetsz be kp-ban.
De még egyszer mondom, hogy a pénz nem a kártyán van, hanem a számlán.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. ;D
2016. jan. 23. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!