Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit takar az OTP-nél a bónuszp...

Mit takar az OTP-nél a bónuszpontok?

Figyelt kérdés

Amikor édesanyám az atm-nél lekérdezi az egyenlegét, a bizonylaton mindig ott virít, hogy 'bónuszpontok ennyi meg ennyi'. Mit lehet vele kezdeni? Le lehet vásárolni?

Köszi

2010. márc. 27. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit takar az OTP-nél a bónuszpontok?

Egyszerű a válasz. Semmit, csak néphülyítés!

2010. márc. 27. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem bónuszpont, hanem bónusz kamat

Általában a betét neve bónusz, mert akkor kapod ha pl.

tegyük fel volt márc. 22-én lekötött összpénzed 500 ezer forint. Elindul egy új akció mely azt mondja hogy márc.22 lekötött összeged lejár márc. 29-én és hozzáteszel min. 100 ezer forintot, akkor kapsz plusz 0,5 % kamatot. Természetesen az ötszázat is újra kötöd. Ilyenkor először a 100 ezret kötik le, aztán felszabaditják az 500 ezredet és azt is lekötik az új akcióba.

2010. márc. 29. 00:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ!
2010. márc. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!