Mi történik, ha hitelt veszek fel, majd véglegesen külföldre költözöm?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a bankszámlám megmaradhat, de pl. a lakcímem, személyi igazolványom nem fog. Ez probléma? Hogy működik a visszafizetés ilyen esetben?2016. jan. 18. 08:14
1/5 anonim válasza:
Kell a lakcímed meg a személyid ahhoz, hogy havonta x összeget átutalj törlesztésre???? NEm.
Látod, ennyi. Utalod tovább szépen.
2/5 anonim válasza:
Úgy ahogy amúgy is fizetnél. Bankszámlán keresztül.
3/5 anonim válasza:
utleveled lesz, az is hivatalos okmany, tehat igazolni tovabbra is tudod magad. A tobbit meg leirtak.
4/5 anonim válasza:
Hova külföldre?
Mert nem mindegy, hogy Németországba, vagy Kongóba...
5/5 mi lenne válasza:
lakcím változást, okmányok cseréjét köteles vagy bejelenteni. benne van az általános szerződésben. én különben online utaltam- utalok. nekem németo-ban van számlám. olyan egyszerű a történet, hogy nem kell gondot csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!