Az automata egy nap csak 100 e. t ad ki egyszerre, én 360 e . -t akarok kivenni, mi a teendő?
A K&H nál vagyok.Ebben a hónapban már 2x vettem fel 101-100 e.-t.A csomagom szerint még kétszer vehetek fel 101-100 at ingyenesen.Összesen 4 x vehető fel pénz nekem ingyenesen.
Jött a számlámra 360 e ft. amiből már csak 200 at tudok felvenni, azt is kétszerre.A maradék százat már csak úgy ha levonnak érte díjat.Kb mennyi lesz ez?ha a bankban személyesen veszem fel jobban járok, kell azért is fizetnem?olcsóbb úgy, mintha az automatából?vagy várjam meg a jövő hónap elsejét?És akkor megint felvehetem kétszerre ingyenesen?Nem szeretném gazdagítani a bankot,megmondom öszintén.
Azért 500 ezer nem olyan sok pénz, hogy ne legyen ennyi egy ATM-ben. Egy közepes forgalmú automatánál kb. óránként vesznek fel ennyi pénzt a járókelők.
Szerintem is a limittel van valami gond!
K& h s vagyok,azt is irtam...nem vagyok hulye hogy otps automatabol vegyek fel.Van k.&h s automatank.De hiaba van 500 ra allitva akp felv limitem,ha nem ad ki csak max 100 at.
Ettol mar nem tudom jonnan leirni.
Ha a megyeszekhelyen jarok,megprobalom egyszerre felvenni az atmbol.vagy majd akkor jovo honapban.
I0 es.
Ertettem es pont arra irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!