Mit jelentenek ezek az utalási módok? Eseti utalás: Fiókban, Raiffeisen Direkten, Raiffeisen Terminálon, Raiffeisen DirektNeten?
Új számlatulajdonos vagyok és még soha nem utaltam át pénzt másik bankszámlára és most kellene. Megnéztem, hogy a Fiókban való utalás a legdrágább, az azt jelenti, hogy a bankban személyesen bemegyek és ott utalok át pénzt, akkor az a legdrágább?
Nekem van DirektNetem, az biztos, de a másik két fogalomról nem tudom mi az, ezek milyen fajta utalást jelentenek: R. Direkt és R. Terminál?
Értelemszerűen:
Papír alapú vagy fiókban - ez a személyesen bemész és elindítod, vagy bedobod a papírt a gyűjtőládába.
Raiffeisen Direkt - ez a telefonon, a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül indított utalás
Raiffeisen DirektNet - ez az internetes felületen (a Raiffeisen felől személyes közreműködés nélkül) indított utalás
Raiffeisen Terminál - Az egyes bankfiókokban található terminálról (automatáról) indított átutalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!