Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tudok franciaországi számlámró...

Tudok franciaországi számlámról az itthonira küldeni pénzt interneten keresztül, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

Ismerőseim szerint ez csak személyesen oldható meg, de szerintem lehet neten is, miért ne?

A francia Crédit Agricole nevezetű bankból küldenék.

#utalás #bank #pénz #francia #Credit agricole
2016. jan. 8. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Kéne hogy legyen az ottani banknak netes rendszere. Ha oda be tudsz lépni, onnan lehet indítani utalást.
2016. jan. 8. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha van netbank hozzáférésed, akkor igen.
2016. jan. 8. 23:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Interneten meg tudom nézni, hogy mennyi pénz van a számlán, csak mivel nem nagyon értek hozzá így nem mertem nagyon belepiszkálni.
2016. jan. 9. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha interneten meg tudod nézni, mennyi pénz van rajta, akkor utalni is fogsz tudni.

Arra azonban készülj fel, hogy ha euro-ban utalsz és nem devizaszámlára, hanem ft számlára, akkor forintban fog megjelenni a számládon a pénz (az utalt eurot a bank átváltja x összegen)

2016. jan. 9. 06:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Arról esetleg tudtok valamit, hogy a váltás mennyire igazságos? Ha már 300-át eléri az úgy oké, de pl ha 250-ért nem nagyon éri meg. Valamint az utalás díja?
2016. jan. 9. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Mivel nem tudjuk, mely magyarországi bankszámlára utalnál, így azt sem tudjuk, az illető bank hogy váltja át Neked - de Te is meg tudod nézni a neten a bankod devizaárfolyamát.

+ tranzakciós díj, kezelési költség - ezeket már nem tudom...

2016. jan. 9. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek.
2016. jan. 9. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Szívesen :-) Örülök, ha segíthettem :-)

(valahogy így kéne kinéznie minden kérdés-válasz rovatnak, ahol ilyen kulturáltan megbeszéljük a dolgokat :-) )

2016. jan. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!