Lehetséges, hogy tőlem vonják ezentúl a lakáshitelt és ne a páromtól?
Figyelt kérdés
A férjem számlájáról vonják,de lehetséges estleg,hogy ezentúl ne arról hanem a sajét számlámról vonják.Mind a ketten tulajdonosok vagyunk és ketten vettük fel a hitelt.2008. szept. 16. 14:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt a bankban kéne megérdeklődni!Nekünk is van hitelünk szintén mind a ketten tulajdonosok vagyunk!Csak nálunk a párom az adós én meg az adóstárs gondolom ez nálatok is így van!Én úgy tudom, hogy az adóstól vonják de nem hiszem hogy akadálya lenne fordítva is!
2/5 anonim válasza:
Szerintem akkor állnának át a te számládra, ha a párod számlájáról egy ideje már nem tudták leemelni a pénzt.
4/5 anonim válasza:
A banknak az a lényeg, hogy fizessetek, ezért menjetek be együtt, és szerintem nem lesz akadálya a módosításnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Voltunk a bankba és elintéztük.
2008. szept. 24. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!