Hogyan utaljak pénzt bankautomatán keresztül?
Sehogy nem tudsz bankautomatán keresztül utalni.
De 13 évesen szerintem amúgy sem tudsz sehogyan sem. (Maximum ha megkérsz valakit.)
Bankszámla nélkül sehogy se fogsz tudni Németországba utalni...
A bankautomatákon pedig nincs ilyen funkció (legalábbis én még nem láttam).
El nem bírom képzelni, 13 évesen mire van ilyen égető szüksége meg hogy nem tudja, hogyan működik egy bankautomata...
Kérj meg egy rokont akkor vagy barátot.
Valakit meg kell kérned, akinek van bankszámlája és elutalja neked. Mondjuk a külföldi utalás több ezer forint is lehet, ezzel kalkulálj.
13 évesen hivatalosan sehol nem fognak szóba állni veled szülői beleegyezés hiányában...
"Ezt csak akkor tudná megtenni ha annak a német cégnek lenne magyar bankszámlája" Biztos??
Nekem 1x azt mesélte életem párja, hogy az ő némettanára 1x úgy küldött pénzt (20 EUROt) németbe, hogy a címzettnek német erste-számlája volt, a feladó meg befizetett a magyar erstébe (legalább a banknév ott egyezett) 20 €-t, és a megszokott módon sikerült neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!