Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi is pontosan az uj csok...

Mi is pontosan az uj csok igénybe vételének feltétele?

Figyelt kérdés
Olvastam utána a neten de mindenhol mást irnak van egy olyan hogy visza menőleg 2 év tb biztositás meg büntetlen előélet máshol már olyat isbirtak hogy féléves munka viszony is kell igényléskor igy hát nem tudom mi igaz esetleg hallodt már valaki valamit erről?

2016. jan. 1. 14:51
1 2
 11/15 anonim válasza:
Alap feltétel a hitelképesség. Az hitelképes akinek bejelentett munkaviszonya és rendszeres jövedelme van. Ezeh hiányában felesleges a tbn vitázni... :/
2016. jan. 3. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:

20.29-es, aki nem kér a CSOK mellé hitelt, annál nem vizsgálják a hitelképességet.

A 10M Ft-os CSOK-nál viszont speciális feltételekkel is kiegészült a rendelet:

- 2 év TB biztosítotti jogviszony

- nem lehet a támogatott személy BÁR (új nevén KHR) listás

- nem lehet büntetett előéletű (gazdasági bűncselekmény)

A TB biztosítotti jogviszony igazolása lesz az egyik legnagyobb fék a rendszerben, mert sokan - mint ahogy a kérdező is - azt hiszik, az inaktívok és a közmunkások is megkaphatják, de ez nem így van.

2016. jan. 4. 06:42
 13/15 anonim válasza:
20:29és vagyok. Erre póbáltam célozni én is!
2016. jan. 4. 11:35
 14/15 anonim válasza:
Aki regisztrált az Ügyfélkapurendszerében, az ott is le tudja kérdezni.
2016. jan. 7. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, ez a tájékoztatás az FHB honlapján jelent meg:

"Az OEP jelenlegi gyakorlata szerint nem állítanak ki igazolást:

nappali vagy levelező tagozaton hallgatói jogviszonnyal rendelkező,

nyugdíjas,

közmunkát ellátó,

szociális segélyen élő,

GYES/GYED-en lévő személy részére."

Ez így már elég egyértelmű, mely az a kör, aki ki van zárva a támogatotti körből.

2016. jan. 8. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!