Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen számlák közül tudok...

Milyen számlák közül tudok válogatni?

Figyelt kérdés

Hello

fél éve végeztem az iskolában,és családi tapasztalatokból tudom,hogy a mai világban nem sok kívülről,de nagy szó egy saját lakás,ház.

Ezért szeretnék egyet,és 6 hónapos munkaviszonyom alatt 130-150e ft-os (éjszakai műszakok arányától függve) havi 80-100e ft-ot tudtam félretenni ,480e ft-nál tartva

2015. dec. 29. 13:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Nézegettem lakástakarékszámlákat,de ami pl 8m ft tőkére nem 5e ft-ot ad 10 évre (magyarul valamit tesz is rá) az olyan kikötéseket tesz,hogy a bank számára legyen jó,és ne nekem,nekünk.
2015. dec. 29. 13:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Pl. Fundamenta lakás előtakarékossági számla:

- előnye, hogy az állam hozzáad évi 72 ezret

- hátránya, hogy 4 év 4 hónapra szól.

De azt pl. megteheted, hogy kisebb összeget teszel be (havi 20 ezret) a maradékot meg egy másik számlán vezeted , hogy szükség esetén hozzá tudj nyúlni.

2015. dec. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!