Befizettem a saját számlámra az Erste bankban az rendbam is van de utánna véletlenül jóváírtak még 48000Ft-ot (a következô ember vagy nemtudom) de nem sokkal utánna stornozták jogosan vonták?
Köteles vagy visszaadni, bűncselekmény megtartani.
Viszont én is úgy tudtam, hogy akkor is neked kell jóváhagyni és ha nem teszed akkor indíthatnak ellened büntetőeljárást.
Bár lehet, hogy pénztári jóváírásnál más a helyzet, mintha átutalás érkezett volna.
Egy biztos, okod nincs senkit sem feljelenteni vagy senki ellen sem panaszt tenni. Hogy jogod van-e nem tudom, de normális ember örülne, hogy megoldódott úgy, hogy neki dolga sem volt vele.
Hát igazán nagyvonalú dolog lett volna megtartani. Gazdagabb leszel szaros 48 ezerrel, egy alkalmazottat meg talán kirúgnak a banktól, pont karácsony előtt.
Gondolom az erkölcsi tartásod konvergál a helyesírásoddal...
Már hogy ne kellene visszaadnod??
Inkább az "utána" szót tanulnád meg rendesen leírni, a baromságaid helyett...
Hát, utalj félre egy összeget, utána meg írj az illetőnek. hogy nyugodtan tartsa meg..
Igy oké, nem?!
Mit akarnál megtartani? Meg sem kaptad!
Sanyi, király sanyi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!